- guideline til luksushuse og luksus sommerhuse på nettet   

       Luksushuse online  
  Luksushuse  
|
  Oversigt  

Smartphone i ferien

Gennem de sidste årtier har den elektroniske udvikling skudt i vejret. Den første mobiltelefon blev demonstreret i 1973 af Motorola. Dette var en telefon, som var på størrelse med en mursten, og den kunne kun ringe rundt. I dag er virkeligheden helt anderledes. Vi kan nu få telefoner, som ingenting fylder og kan en helt masse forskellige ting. Dette indebære kamera, musik, SMS mm..
I de sidste år har Smartphones indtaget markedet verden over. Dette er altså en intelligent telefon. Man kan få en masse forskellige programmer til den, som spil, nyheds apps, internet og meget andet. Hver dag bliver der opfundet nye programmer, som skal hjælpe og underholde os i hverdagen. Ja, vores Smartphone kan sågar ringe op for os og sende SMS uden vi skal røre den. Ved hjælp af programmer som SIRI og SKYVI, er det nu blive muligt at bruge sin telefon, mens man kører.
De fleste kan ikke lade deres telefoner være i særlig lang tid uden de bliver nødt til at tjekke for mails, beskeder, Facebook notifikationer og så videre. Smartphones hjælper os rigtig meget, men vi skal være opmærksom på, at den ikke får overtager, og at vi bruger den på en usund måde.